MIN NYA HEMSTAD

J  Ö  N  K  Ö  P  I  N  G

Att bo i en ny stad. Att detta numera ska vara mitt hem. Lite knäppt känns det, men samtidigt spännande! Under min lediga dag idag har jag hunnit promenera runt lite i Jönköping för att ta in all ny luft. Det är så konstigt (i min oerfarna hjärna) att det finns så många butiker/salonger/bussar överallt haha. Jag är så van vid att sådana grejer är begränsade. Men här går det bussar i minuten och allting rullar på. Och vet ni vad? Jag älskar’t! Att allting är redo, att allting är öppet och att allting FINNS. Stadslivet <3 Eller kan man kalla Jönköping för en stad? Mjo, men jo det kan man.

Nu är nästa utmaning att få denna stad att kännas som ”hemma”. Det tog ungefär 6-7 månader för mig att börja känna mig hemmastadd i Ulricehamn när jag flyttade dit. Eftersom detta är en betydligt större stad kommer det säkerligen bli svårare att lära känna staden på så kort tid, men jag hoppas på att vara Jönköpingsproffs till sommaren i alla fall! ;-) Är rätt peppad på en ny stad faktiskt! Har även lärt mig alla busslinjer det senaste och tycker verkligen att det är grymt smidigt med kollekivtrafik när man bor i centrum. Att slippa leta parkering <3 I love it.

Ikväll är planen att färdigställa ett filmprojekt och därefter sortera vår garderob. Imorgon är det finally friday och helg! Wooooho.

Gillar

Kommentarer