MITT 2017

Jag tänkte att jag knåpar ihop ett inlägg om det gångna året som numera passerat innan vi går in på 2018. Det är så mycket som hänt samtidigt som så lite egentligen hänt. Ett konstigt, men viktigt år. Ett lugnt men samtidigt hektiskt år... Oh well, här nedan får ni lite information om "Årets" i min värld under 2017. Kram!

Årets bästa köp

Årets bästa köp måste nog vara min iPhone 8 Plus som blivit mer av en ”extra mini-kamera” som fungerar grymt bra i de lägen då jag spontant behöver knäppa en bild. I am really, really, really pleased with this product. Dock behöver jag nytt skal då jag helt och hållet förstört mitt nuvarande skydd - därmed känns min mobil väldigt blottad då både framsida och baksida är av glas... Haha:(((( Men bästa köpet går absolut till denna mobil!

Årets låt

Enligt Spotify var årets låt "Fill me in” med Loud Luxury (LÄNK) i min lilla musikvärld. Älskar den låten lika mycket idag som första gången jag hörde den på midsommar under 2017. Älskar låtens vibe. Annars har jag verkligen spelat ”Symphony” med Zara Larsson om, och om, och om igen. Tröttnar aldrig, varken på låten eller den fina & gripande musikvideon. <3

Årets kärlek

En eloge till universums finaste Erik. Världens bästa vän, pojkvän och andra halva som orkar med mina ja, alla mina olika humörsvängningar haha... Under 2017 har vi lärt känna varandra ännu mer än tidigare, med två resor i ryggsäcken och 1 år av samboende börjar man verkligen finna trygghet i oss. Men vi har en livstid kvar att lära känna varandra ännu mer vilket jag är supertaggad på. <3

Sorry för klyschigt inlägg baby, but it had to be done ;-)

Årets karriär

Min karriär i år har rullat på bra, med en stabil inkomst från mitt heltidsjobb känner jag att allting sitter tryggt på sin plats - det är väldigt skönt med tanke på vår kommande flytt där det ofta uppkommer oväntade utgifter.

Jag har även startat mitt företag QREATIVE nu under december månad vilket känns så sjukt spännande och kul! Jag har börjat jobba med en så gooo & glad influencer och hennes vloggar vilket är grymt kul!

Mitt jobbliv har utvecklats och jag som arbetande individ har verkligen växt. Idag känner jag mig mer ansvarsfull, starkare och bestämd i en bransch (vad gäller det kameraföretag jag jobbar på) som ja, bland andra grejer, är väldigt mansdominerad. Jag äger ;-)

Årets minne

Här sitter jag nu och försöker klura ut årets minne. Ett minne som sticker ut från alla andra... Hmmm. Känns omöjligt då jag har så jäkla många minnen från i år, både roliga, tråkiga, ledsamma och fantastiska.

Men ett fint (och gott!) minne: När jag kommer hem samma dag som jag fyllde 20 år och EP hade format en ”20” av mitt favoritgodis <3 Sånt gillar jag haha! Det ska vara gjort med mycket eftertanke - OCH ätbart ;-)

Årets favoritbild

Alltså, åh min lilla älskling <3. Från hennes 13-årsdag. Årets bästa bild.

Årets resa

NEW YORK. Utan vekan. Alltså wow. Tekniskt sett åkte vi under 2016, men vi var kvar i New York till 5 januari vilket gör att jag ändå sätter denna stad som årets (grymma) resa! Vi var ju annars på SKIATHOS, i Grekland vilket också var en fantastisk resa med så vackra vyer och landskap. Dock slår det inte The Big Apple ;-) Läs mer om vår resa till Skiathos i någon av dessa inlägg:

- SKIATHOS DAY 3 / VACKRASTE SOLNEDGÅNGEN
- SKIATHOS DAY 4 / LÄSKIG FLYGPLANSLANDNING
- SKIATHOS DAY 6 / BÅTTUR RUNT SKIATHOS

Vem är jag nu? 

2017 startade relativt "ostadigt" för mig med en flytt till ny lägenhet (typ) och ett nytt liv i en ny stad. Jag jobbade 80% på ett företag där jag inte visste om jag skulle få förlängning. Och att ha en sambo (galet!)... Det var oerhört svårt i början att vänja sig vid det tycker jag, men idag är jag mer tacksam än någonsin för att bo med EP och ha ett hem tillsammans. Hem är inte hem utan honom.

Jag har nog vuxit upp tror jag. Alltså verkligen vuxit upp. Jag ser mig själv som vuxen och jag har för första gången i mitt liv full koll på min ekonomi och allt därtill. Det är skönt! Samtidigt är jag fortfarande ung och galen men "with a touch of a grown up inside of me". Haha - en perfekt beskrivning av mig i dagsläget. Jag gillade 2017, men 2018 ska bli bättre.

Gillar

Kommentarer

idaforsberg
idaforsberg,
kul att läsa!! <3
nouw.com/idaforsberg
sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
Fina bilder! <3
nouw.com/sofiajarefeldt