MOBIL-DETOX SNART KANSKE?

Hypnotiserad?

Jag borde snart köra någon typ av mobil-detox. Man börjar verkligen känna att man är obehagligt besatt av att kolla på telefonen, följa allt som händer, snoka i andras vardagar (hehe). Ända sedan Apple släppte funktionen "skärmtid" har jag insett hur MYCKET jag verkligen använder min telefon. Min skärmtid ligger typ på 6-8h om dagen???? Är inte det helt sjukt? Är det ens mänskligt? Oavsett är det absolut inte rimligt, någonstans. Jag spenderar alltså nästan hela arbetsdagar på min mobil, jag kastar bort så mycket livstid på min telefon. And I do not like it.

Men en positiv aspekt med bilderna ovan (för att ändra känslan av detta inlägg) är att jag fortfarande hade kvar brännan från julsemestern i Filippinerna - och det syns! Tycker verkligen jag ser piggare/friskare ut med en brunare ton på hyn, men samtidigt är jag givetvis mer van vid att vara "blek" 75% av året - så I kind of like me when I'm blek as f* also.

Gud. Nu babblar jag bara. Om allt och inget - men det tänker jag min dagbok (denna blogg) ska vara. En bok fylld av babbel. Haha. Dagens planer är att komma ikapp med mitt plugg, där ligger man verkligen för efter. Men februari känns som världens mest långsamma månad - ingenting är kul (typ). Så allting blir hundra gånger svårare att börja - då också plugget.

Kram! Nu går jag.

  • 24h

Gillar

Kommentarer