NÄR HISSEN & DISSEN ÄR SAMMA SAK...

V  E  C  K  A  N  S   H  I  S  S   &   D  I  S  S

D I S S 

SISTA ARBETSVECKAN. Jag har nu jobbat på Scandinavian Photo i snart 2 år. Det är sjukt länge om man tänker på det. Jag var 19 år, hade precis tagit studenten, när jag började här. Jag är 21 år gammal när jag slutar. Började i butiken, slutar på webbavdelningen. Jag har haft världens mest fantastiska kollegor, FOR REAL, och verkligen känt mig hemma sen första dagen jag klev in här. Jag kommer sakna detta stället och kommer alltid minnas det som den BÄSTA första arbetsplatsen någon möjligtvis kan få. Och att dagligen få jobba med något jag själv älskar; foto & film har varit så sjukt lärorikt under dessa 22 månader.

Mitt sommarprojekt: Fotograferat med farfars gamla analoga kamera. Längtar till bilderna framkallas så jag får se resultatet!

H I S S 

SISTA ARBETSVECKAN. Nya äventyr är på ingång. Nya människor man ska lära känna. Nya dagliga uppgifter som man ska göra. Nya saker som man ska lära sig. Jag är så taggad på denna nya resa som jag nu ska göra, att börja studera på högskola! Att plugga igen i 3 (eventuellt 5) hela år och leva det där studentlivet. En gång trodde jag att jag aldrig skulle studera igen, men här står jag idag! Superlöjligt taggad alltså. Tror verkligen det kommer bli så bra! Tror verkligen tiden är inne för mig att studera. Wow. Detta är verkligen sjukt spännande.

Gillar

Kommentarer