NEW YEARS EVE IN COPENHAGEN

WELCOME 2018

Jag tänkte berätta lite om gårdagens grymma nyårsfirande. Årets nyårsafton spenderades denna gång i Köpenhamn med tjejerna och ett stort gäng med barndomskompisar. Det blev verkligen så grymt som jag hade tänkt mig! God mat, underbara människor och stor fest.

Det började med ett tidigt alarm som gick av vid 06:00 hemma i lägenheten. En snabb dusch och lite ”sista-minuten”-packande gällde innan jag hoppade in i bilen som skulle ta oss ner till Malmö. Bilresan gick väldigt fort och alla var rätt taggade på att nyårsfira!

Vi parkerade i Malmö för att ta tåget över till Köpenhamn. Väl framme i Köpenhamn gick vi raka vägen till hotellet då vi skulle fixa oss inför den kommande 3-rätters middagen kl. 17:00. Jag hade på mig mina ”partybyxor” som jag kallar dom från Junkyard och en off-shoulder-topp från Gina Tricot. Till detta ett par bekväma klackar från Nelly.

Vi hade bokat långbord på ”Restaurant Vita” mitt i Köpenhamn där det serverades förätt, varmrätt och efterrätt. Damn vad gott det var! Efterrätten som bestod av sorbéglass var nog storfavoriten enligt mig.

Efter trerättersmiddagen gick vi alla tillbaka till hotellet för lite mer förkrök. Vid 23-tiden tog vi taxi till nattklubben ”Penthouse” där vi dansade heeeela natten. Älskar att dansa i folkhav, så kul! Vid 12-slaget stod vi alla på klubbens innergård och räknade ner tillsammans. 2018 var här och vi alla kramades <3 Vi fortsatte klubba i någon timme till innan vi drog hemåt för lite skönhetssömn.

Eftersom jag behövde komma hem snäppet tidigare idag fick jag ta ett rätt tidigt tåg från Köpenhamn. Men det gick jättebra! Inte alls mycket folk och skönt med lite ”vila” på tåget efter gårdagens bravader. Köpte mig en liten snabb frukost på 7-ELEVEN. Diggar påsens catchphrase "pakket og klar" ;-)

Hade verkligen en underbar helg i Köpenhamn med finaste vännerna, fantastisk god mat och en grymt rolig utekväll med mycket dans och skratt. Är nu så taggad på detta kommande året så det skakar i hela kroppen, fasiken vad grymt det kommer bli!

Mitt 2018 hade inte kunnat inletts bättre <3

Gillar

Kommentarer

Wilmaaxelssoon
Wilmaaxelssoon,
Härligt!! Kram<3
nouw.com/wilmaaxelssoon