#nouw30daychallenge

NOUW30DAYCHALLENGE

Utmaningar är något som jag absolut gillar, och denna utmaning är ju galet spännande! Att i 30 dagar verkligen utvärdera sin egen bloggs lilla nisch samtidigt som flera andra blogare gör samma sak = INSPIRERANDE! Under #nouw30daychallenge hoppas jag att jag uppnår ett flertal inlägg som följer den röda tråden som genomsipprar min blogg; mode, film & foto - med en personlig och kreativ touch.

Jag tänker köra på ett schema där jag lägger ut två tips-inlägg till mina läsare vad gäller foto & film varje vecka som kan hjälpa läsaren att utvecklas inom sitt fotograferande. Foto är lätt, det gäller bara att våga sig på de komplexa ordern och våga använda det manuella läget på kameran. Våga, våga, våga och testa, testa, testa!

Utöver detta är det mycket inspirerande moodboards med mode i fokus och vardagshändelser i min blogg som jag tänkt satsa på under de kommande 30 dagarna. Jag ska verkligen jobba med att hitta en djup innebörd och försöka ha en ståndpunkt i varje inlägg jag gör = mer tankar och funderingar från djupet av mitt hjärta och min hjärna helt enkelt.

Detta kommer bli ett par roliga och spännande trettio dagar som vi alla har framför oss. Och en peppande samt inspirerande tid där vi alla verkligen satsar på våra bloggar. So fun! Vill du också vara med i denna utmaning? Läs mer om hur du anmäler dig till denna utmaning HÄR. Kram på er!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

kristinis
kristinis,
Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.
nouw.com/kristinis
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Wiho så kul!! 😊
nouw.com/cassandraharaldsson
nittiosex
nittiosex,
Det låter jju superbra, älskar bloggar med fototips!
nouw.com/nittiosex
quassdorf
quassdorf,
Då har du hittat rätt! 😃 Kram!
nouw.com/quassdorf