NY STICKAD TRÖJA!

Från H&M. Sorry för usla bilder men var tvungen att fota, redigera och färdigställa på max 45 sekunder imorse hahahha. 

Good morning käre, käre, käre bloggish! Det snöar. Och det snöar mycket! Min bilresa till jobbet idag som brukar ta 40 minuter tog i stället 60 minuter haha - MEN, man ska inte köra fort under dessa väderförhållanden. Åkte förbi två olyckor på vägen till jobbet och man känner alltid klump i magen när man passerar en bilolycka. Fy. Kör försiktigt! 

Jag fick hem min nya tröja från H&M igår. En sådan där "standard"-tröja som man kan använda när man inte riktigt hinner tänka ut en outfit men som på något konstigt vis A L L T I D funkar. Sådana tröjor gillar jag. Dock ska man inte ha för många av dessa stickade tröjor för då blir det lätt att man till slut inser vilken tråkig garderob man har haha!

Idag är det onsdag. Jag har börjat få lite julfeeling och har bl.a. börjat planera hur julpyntet i lägenheten skall se ut denna vinter. Det tråkiga är att vi ska flytta till Jönköping i januari och jag är van vid att ha kvar julpynt tills typ... juni haha för jag älskar jul och jag älskar vinter. Oh well, ska bli kul med en ny stad!

Hoppas ni får en ünderbar dag och att ni myser extra mycket i vintertider.

Gillar

Kommentarer

FruSandberg
FruSandberg,
Ja julen är den mysigaste högtiden och allt runt omkring 😊 Däremot vill jag ta bort all jul redan efter nyår 😊 Då är det nytt år och nya möjligheter.. hih
nouw.com/frusandberg
quassdorf
quassdorf,
Ja, det är sant! Jag brukar alltid gå i de tankarna vid nyår när det kommer till träning... Förhoppningsvis skall träningen hålla i sig nästa år lite bättre haha.. 😉
nouw.com/quassdorf
FruSandberg
FruSandberg,
Haha been there done that 😊 varje år samma sak! 😊
nouw.com/frusandberg