NYHET: NY KAMERA FRÅN CANON!

Du som funderar på en ny liten och lättanvänd kamera! Kika hit!

Canon släppte tidigare i veckan en ny instegskamera bland deras kompakta systemkameror vid namn Canon EOS M50. ÄNTLIGEN har de släppt en kamera med 4K-möjlighet vid filmning (vilket är något jag som filmare uppskattar något enormt)! Dock är detta en instegskamera som är mer utformad för vardagsfoto- och film och inte för profesionellt bruk.

Kika gärna på Canons egen lanseringsfilm när ni får se alla "tråkiga", tekniska specifikationer. Ni kan beställa denna produkt HÄR ifall intresset finns!

Jag rekommenderar denna kameran till den person som känner sig trygg med Canons system och som eftersöker en liten & kompakt systemkamera där man också (med hjälp av en adapter) kan använda sina tidigare Canon-objektiv som kanske haft på en större systemkamera. Det är den stora fördelen enligt mig; om vi tar mig själv som exempel. Jag har en maaaassa Canon-objektiv hemma då jag haft Canon i alla evigheter. Med hjälp av en adapter kan jag använda dessa objektiv på en M50 för att få ner storleken - sjuuukt bra. Då slipper man köpa massa nya objektiv - vilket oftast är dyrare än kamerahus haha. Ett litet produktips till er en söndagseftermiddag som denna. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

matildalin
matildalin,

Åh vad kul med ny kamera!

nouw.com/matildalin