"OM ALLTING KÄNNS RÄTT..." | MINA MÅL 2018

TVÅTUSENARTON

Imorgon är det nyårsafton och med detta faktum precis runt hörnet tänkte jag dela med mig av mina mål inför 2018. Tycker det är lite svårt med mål då man ofta sätter press på sig själv (i alla fall i början) att man ska klara dom - det ska snarare vara roligt att jobba för sina mål, vilket är ett tillvägagångssätt som jag planerat att köra på under nästa år. Ingen press, bara kul! Jag lär nog komma på fler mål ju längre in på 2018 som vi kommer, men de jag just nu planerat att kämpa för är dessa nedan.

FORTSÄTTA MED TRÄNINGEN

Sedan 7-8 veckor tillbaka har jag lyckats hålla igång träningen med 3 pass i veckan med kondition och styrketräning i fokus. Detta har lett till att jag personligen är piggare, gladare och mer peppad på livet/jobb/fritid och liknande. Innan detta tränade jag INGENTING och orken samt energin var konstant på 0. Träning gör verkligen så mycket mer än vad jag ursprungligen trodde, det gäller bara att komma förbi de där jobbiga första veckorna sen börjar man verkligen märka skillnad. Ut och träna!

STUDERA PÅ HÖGSKOLAN

It's finally time. Efter två år med jobb och fast inkomst är det äntligen dags att hoppa tillbaka in i klassrummet. Jag har planerat att börja studera på högskolan under 2018. Om jag lyckas komma in där jag vill komma in och om allting känns bra, rätt och INSPIRERANDE blir det med stor sannolikhet högskolan till hösten. Det blir i sådana fall ett program där jag pluggar Grafisk Design - gärna med inriktning mot webb/digital design.

MITT FÖRETAG SKA VÄXA

Startade mitt eget företag "QREATIVE" nyligen som fokuserar på film-, bild-, och grafisk produktion. Under 2018 vill jag verkligen att detta företag ska växa då jag tycker det är grymt kul att driva eget samtidigt som jag får jobba en del med det jag älskar att göra; att få vara kreativ. Detta är ett mål som jag kommer jobba för väldigt hårt under 2018, utan tvekan.

RESA TILL NYA PLATSER

Under 2018 vill jag försöka resa till platser far, far away! Jag är rätt sugen på San Fransisco eller Japan under nästa år. Det är två platser som verkligen vekar ha så mycket att se och erbjuda till förstagångsbesökaren. Japan vill jag nog helst besöka först för det är mest fascinerande, och sen San Fransisco för ett mer sol/bad-ställe som samtidigt erbjuder mycket sevärdheter! Såååå coola städer.

From Berlin & New York

NEXT CHAPTER

2018 ska verkligen bli det bästa året, året då jag växer mer som person och verkligen startar ett nytt och mer kreativt liv. I år ska jag börja jobba mer och mer med det kreativa inom mig - även i yrkeslivet och inte bara på fritiden.

Ett nytt år, nytt kapitel är på gång. Och jag är så taggad! Och att imorgon få fira in det nya året med mina fina, fina vänner kommer bli legendariskt. Köpenhamn here we come! Hoppas ni får en fin kväll, kramis!

Gillar

Kommentarer

Linneaahl
Linneaahl,