PEACE & LOVE | DAY 2

Första dagen var riktigt bra, speciellt sista akten (Lost Frequencies). Men 2:a dagen slår nog ändå det! Teddybears spelade ju på natten samt att Linnros var MAGISK. Aaaah <3

Vi vaknade vid lunchtid ungefär och slängde på oss kläder direkt för att gå till min moster för att äta grillat där. Så gott med grillat! Efter grillningen gick vi tillbaka till min kusin och hennes sambos lägenhet där vi sakta men säkert började dricka samt kolla fotboll.

 D A Y  2

Efter förfesten gick vi vid 20-tiden bort mot festivalen där jag och EP köpte Fish&Chips - sådana irländare som vi är ;-) Majonäs är fasiken gott alltså, underskattat!

Vid 21-22 gick Oskar Linnros på och jag och EP stod mitt i publikhavet och skrek (i alla fall jag) till hans låttexter. Bästa, bästa Oskar. Så många gånger som man spelat sönder trumhinnorna under tonåren med hans låtar.

Efter Oskars feta spelning var det dags för Teddybears. EP var mest taggad av oss att kolla på dom då jag tidigare aldrig sett dom live. Nu är det jag som är helt förälskad i det bandet (!!!) Alltså WOW - vilken stämning och vilken spelning! Längtar som f*n till U-PORT i Ulricehamn nu där dom också kommer att spela.

Efter Teddybears gick vi hemåt och somnade kort därefter.

Som tidigare sagt, älska festivaler! <3

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Låter ju verkligen såå roligt! <3
nouw.com/emmaengstrom