PEPPARKAKSBAK

LATE NIGHT BAKING

Hello!

Igår passade jag och Erik på att baka lite pepparkakor med hjälp av en enda pepparkaksform (i form av en kamera) haha. Men vad gör det när det ändå i slutändan smakar hiskeligt gott. Vi gjorde inte degen själva utan det fick bli en köpt deg som vi kavlade ut direkt. Den riktiga pepparkaksbakningen kommer längre fram i december skall ni se! Då bör man även baka lite lussekatter tänker jag. Mums. 

Efter pepparkaksbaket passade jag på att videoredigera lite och därefter åkte vi till gymmet. 30 minuter på den där crosstrainern på gymmet och jag känner mig halvt förlamad i hela kroppen. Dock var det relativt enkelt denna gång då dom hade satt på ett hundprogram (<3) på tv:n ovanför min maskin. Efter konditionsträning körde jag styrka med fokus på axlar och armar... dom gör ont idag haha. Vi åkte sedan hem och smaskade i oss våra nybakade pepparkakor med gott samvete. En go tisdag helt enkelt. 

Hoppas ni får en fin onsdag, och håll utkik i eftermiddag för då kommer det upp ett inlägg med tips på redigeringsappar i mobilen! 

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhh så mysigt!! <3
nouw.com/matildaberlin