PINK MORNINGLIGHT

I bland vaknar jag supertidigt på morgonen. Helt random. Runt 4-5AM För ett par dagar sen när jag gjorde det än en gång var hela lägenheten rosa från soljjuset utanför, which was superduper damn pretty.

Hello friday. I've missed you. Jag går ju på semester i 1 vecka till idag! LOVE LIFE. Och imorgon åker jag mot Smögen för lite party på Amaze Festival med härliga brudar. Kommer bli så grymt kul. Idag är planen att svänga förbi Systemet för att köpa lite godricka, därefter blir det chillkväll hemma med lite sortering av filer på datorn (skoj... haha!) och rensning av minnet då det är smockfullt. Jag måste också se till att packa inför helgen, det har jag ännu inte hunnit göra.

På söndag ska jag och EP förbi Biltema för att köpa en ny cykel till mig (då min blev stulen för ett par veckor sedan...). Det blir en exakt likadan cykel då jag är totalförälskad i färgen <3. Denna gång blir det dock i stället 2 starkare lås som jag monterar på. Förhoppningsvis ska den inte bli stulen igen haha :( Att man ens kan med att stjäla någon annans cykel, tycker det är så sjukt lågt och vidrigt. Fyfan för er.

  • 24h

Gillar

Kommentarer