RESAN NER TILL FILIPPINERNA

Flygresan ner startade från Landvetter 14:05 i måndags med en relativt tomt packad väska och en trött Catti haha. Vi flög då till Zurich med ett 2-timmarsplan som innehöll många glas vin vilket ledde till en härlig semestervibe över hela situationen.

Väl i Zurich tog vi oss vidare till nästa flyg som via 10 timmar skulle ta oss till Bangkok i Thailand. Det flyget var mer jobbigt då jag började känna mig sjuk - vilket var väntat då jag för första gången på flera veckor slappnade av efter stressstressstress. Hosta, halsont och förkylning blev min kompanjon under de 10 timmarna.
I Thailand hade vi en layover på 15h, så vi hade bokat ett hotell sedan innan så att vi kunde vila ut och sova inför kommande dagen i Filippinerna. Hotellrummet hade badkar vilket var SÅ skönt efter det långa flyget vi precis hade åkt med.

01:30 på natten därpå startade vårt plan mot Cebu, och vid 06:00 landade vi i Phils!!!

Känns så skönt att vara här, och så spännande att EP är med och ska uppleva detta land för första gången everrr. Mitt mål är att hålla den blogg uppdaterad varje dag, I will fight for that!! Mer bilder kommer från vår mysiga kväll igår på beachen häääär, typ senare idag eller imorgon

Gillar

Kommentarer

MKAY
MKAY,
Fan vad bra det gick då 😄
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229