RULE THE START OF 2018 WITH THIS OUTFIT

Inlägget innehåller annonslänkar.

Det känns verkligen som 2018 kommer bli ett starkt år; både i färg vad gäller mode men också i personlighet hos oss allihopa. Jag räknar med att alla starka färger verkligen kommer ploppa fram överallt - speciellt färgen röd. Röd har alltid varit en favoritfärg när det kommer till klädesplagg enligt mig. En tydlig, bestämd och skitsnygg färg som verkligen ALLTID fungerar - oavsett situation. Jag har därmed slagit ihop en starkt rödtonad & fierce outfit från NA-KD som jag tycker ni ska slå till på!

red & fierce just like this year

Jag är så kär i både boots, jacka och the baggy jeans. Den kombinationen tillsammans med en simple t-shirt (det bästa basplagget ever) och med ett små-classy hårband gör denna outfit till en vinnare i mina ögon. Passa på att slå till nu när NA-KD har 20% rabatt med hjälp av rabattkoden GRAB20. En perfekt outfit för en måndag fylld med jobb, fredagens utekväll eller söndagens shopping inne i stan.

#NAKDxMetapic

Gillar

Kommentarer

elinbergholm
elinbergholm,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så fina plaggen vad använder du för collage program? det blev så fint att jag gärna skulle ha det till användning själv 😊

nouw.com/sarahlinnsliv
quassdorf
quassdorf,
Jag bygger ihop mina collage i Illustrator 😊 Kram!
nouw.com/quassdorf