SHOPPASHOPPASHOPPA

Well hello there!

Black Weekend hos oss rullar på och jag har precis slutat jobba efter dagens pass. Många mail idag där jag fick besvara frågor om just denna kampanjhelg vi har. Kul, stressigt och spännande är det hela tycker jag! Det hela med att förbereda inför en spänningsfylld helg och grotta ner oss i godsaker på kontoret för att hålla energin uppe när så många handlar av oss. Verkligen SUPERspännande! Hoppas ni besökt vår hemsida: SCANDINAVIANPHOTO.SE och slagit till på något bra erbjudande! Ni har tills på måndag på er att hitta ett najsigt pris på kamera, objektiv eller tillbehör!

Själv har jag ännu inte hunnit handla något under denna helgen. Min plan var/är att försöka hitta en mindre soffa till den nya lägenheten, fotpall, mattor och nya tallrikar + glas! Får börja söka efter detta senare ikväll eller under hela söndagen imorgon. Måste även försöka ta tag i de sista julklapparna nu så att jag blir klar med det snart!

Nu ska jag bege mig hemåt för att förbereda inför kvällens familjeturnering där vi ska spela bowling, shuffleboard och 7:an kortspel. Ska även hinna laga mat innan alla kommer! Till kvällsmat blir det en (förhoppningsvis) god laxpaj med en stor sallad och lite bröd till + ett stort glas vin som ett pris för att man överlevt denna helg på jobbet haha.

Hoppas ni får en fin lördag och att ni hittat det ni velat ha på Black Friday/Black Weekend!

  • work

Gillar

Kommentarer