SIBYLLA-DEBUTEN

Morsning korsning!

Igår var det faktiskt som så att jag och EP körde vår Sibylla-debut här i Ulricehamn. I snart ett år har vi bott precis bredvid Sibylla, men aldrig (aaaaaldrig) ätit där. Nu är det gjort! Jag tog hamburgare med potatismos och EP tog chicken nuggets med pommes. Dock var deras nuggets lite konstiga i smaken och utseende (längtar tills Donken öppnar här i Ulricehamn om en vecka hihihi)

De hade dock väldigt mysiga påsar på Sibylla! "Ha de gott!".

Jag har även lånat med mig en kamera från jobbet som jag länge velat testa på. I dagsläget letar jag ju efter en kompakt systemkamera/kompaktkamera som ska vara ett smidigt alternativ när jag inte vill bära med mig min gigantiska systemkamera. Och just Fujifilms kameror är ju SÅ SNYGGA. De har stilen från en analog kamera men fungerar som en mer avancerad digitalkamera. Har ännu inte riktigt fått kläm på denna "X100F":en som den heter, but I'm working on it. Gudars vad snygg den är.

​Sneak peeeeek: Jag satt även en stund i Illustrator där jag för tillfället bygger ihop en ny header till min blogg. Håller hårt i tummarna för att det ska bli så bra som jag tänkt mig! 

Nej nu är det ju faktiskt söndag så jag ska gosa ner mig i soffan och kolla på lite "Vänner" - idyll ;) Ha de gött!

/ CQ

  • 24h

Gillar

Kommentarer