SIMPLE NIGHTSNACK

HAVREGRYNSGRÖT MED
CASHEWNÖTTER OCH FRYSTA
BÄR <3

Gårdagens l8 night snack ser ni här ovan. Bäde mättande, gott och sockerfritt (kan ej äta socker sent på vardagar för blir helt speedad då haha). Jag har på senare tid börjat bli galet hungrig sent på kvällen typ vid 22-23 innan jag tänkt sova, då har denna lilla måltid passat perfekt! 

GOOD MORNING FABULOUS FRIDAY

Det är äntligen fredag! Veckan är över och klockan 15:00 idag går jag äntligen på helg. Så skönt! Har en massa planerat inför helgen vad gäller både packning inför flytten, en inbokad synundersökning (för att jag inte ser något längre) men också mycket planering kring företaget och min blogg. Wiiiie. Har laddat upp med lördagsgodis inför ikväll då jag ska jobba med videoredigering och lite administrativa grejer och ta det i en lugn och sansad takt. Jag är ju inte så värst bra på den ekonomiska hanteringen i företaget - dvs. fakturering/bokföring/deklarering och så vidare, men nu när jag faktiskt startat ett företag måste jag försöka lära mig det. Och med lösgodis bredvid kan det väl inte gå annat än bra?

Igår skippade vi faktiskt kvällsträningen då både jag och Erik kände oss rätt opeppade för gymmet, så vi har i stället bokat in ett gympass idag då jag slutar tidigt! Ska bli skönt att svettas ut lite känslor på gymmet och utnyttja kroppens alla muskler. Träning är verkligen bästa terapin när man känner sig stressad/ledsen enligt mig. Ett fungerande botemedel i alla lägen. På tal om något helt annat: Ni får inte missa inlägget i eftermiddag där jag tipsar om 5 saker man ska tänka på när man fotar outfits. Kram!

  • 24h

Gillar

Kommentarer