SKIATHOS DAY 5 / KRÄMIGASTE PASTAN EVER

Hallå där!

Idag har varit en "vila-vår-brända-hud-dag" more or less. Vi vaknade vid 10-11 ungefär och tog vårt pick och pack och vandrade mot klipporna som vi satt vid tidigare i veckan. Vi hängde där i cirkus 2 timmar innan vi kände att brännan sedan tidigare gjorde lite för ont... Hehe.

Vi doppade oss ett fåtal gånger och solade tills klockan 2 typish. Denna gången var det betydligt mer folk där än vad det var i måndags... Sad :(

Därefter gick vi tillbaka till stan och satte oss på restaurangen "Goldfish" i Gamla Hamnen och köpte oss en pizza och tzatsiki. Det satt gött i magen efter två timmars bad och sol.

Efter Goldfish gick vi hem till hotellet och tog en powernap och käkade chips/lösgodis. Semester <3 Standard att man enbart käkar Lay's när man är utomlands och aldrig hemma i Sverige.

Därefter begav vi oss ut på Skiathos gator för att hitta en ny restaurang för kvällsmat. Vi har ännu inte ätit på samma restaurang två gånger någon gång under resan. Jag har dessvärre ännu inte hittat någon favorit riktigt än. Men vi har dagar kvar här i paradiset, så det är launa!

Vi landade på en restaurang vid namn "Mouria Tavern" som låg på en liten, liten gata mitt i stden. Både jag och Erik tog "Pasta Alfredo" samt tzatsiki och pitabröd till förrätt. Pastan var hur god som helst men så jäkla mastig!! Grädden och osten gjorde oss båda aningen övermätta, men gott var det!

Imorgon är planen att åka båt heeeela dagen. Så blogginlägg kommer på kvällen. Ha de mys!

/ CQ

Gillar

Kommentarer