SKIATHOS DAY 7 / ÅKA BÅT, ONCE AGAIN

Helloooo!

Igår åkte vi båt igen, weyhå! Båten som jag och EP åkte på i fredags kostade typ 50 euro för oss båda. Vi såg dock på båten att de hade ett erbjudande för nästkommande dag på en båttur för 20 euro/två personer. Vi passade på att slå till!

Båten vi åkte på igår åkte både till Kastro och Lalaria men också en till strand som vi tidigare inte hade varit på!

Den första stranden blev EP:s favorit-sandstrand. Annars är Lalaria Beach också nummer 1 på hans lista. Här befann vi oss i cirkus en timme och passade på att doppa oss i det glasklara vattnet. Här var det lugnt och skönt, långgrunt och mysigt.

Efter detta åkte vi till Lalaria Beach. Ni får en enkel bild på mig när jag solar då jag lagt upp andra bilder från denna stranden tidigare igår. Älska, älska, älska denna stranden.

Båten passade även på att stanna vid ett par grottor på vägen. Dock var det väldigt vågigt idag så jag tyckte det bara var obehagligt när vi körde så nära en stenvägg trots allt guppande haha..

Vi åkte som sista destination till Kastro där vi stannade i två timmar och käkade lite lunch i form av pommes/potatisklyftor med friterad calamari (bläckfisk). Efter dessa två timmar begav vi oss hem igen mot Skiathos centrum.

Vi duschade av oss snabbt och gick ut för att käka lite pizza. EP tog Pizza Margarita, och jag tog Pizza Parma, det var übergott verkligen!

Nu befinner vi oss på Banana Beach och tänker dra oss hemåt för att vårt plan lämnar denna fantastiska ö vid 23:00 ikväll :( Jag vill inte hem...

Vi hörs senare eller ev. imorgon! Ha de gött!

Gillar

Kommentarer