SKIATHOS (GÖTEBORG) DAY 1 / FÖRSENAT FLYG

Den här dagen blev inte alls som uttänkt från början (haha!). Vårt flyg har blivit försenat till 06:30 imorgon i stället för 19:30 idag... Haha. SAS har dock kompenserat oss med hotellnatt på Gothia så att vi slapp åka hela vägen hem/själva betala för boende.

Idag körde jag långkjol, sweatshirt, hatt och sneakers. Easypeasy melonbreezy - och gött att flyga i!

Vi satte oss nästan direkt vid ett fik på Landvetter och åt den obligatoriska räkmackan (måste man, så måste man). Jag har varit lite bakis sedan igår så den obligatoriska ölen fick jag skippa dessvärre, men räkmackan med cola smakade lika gott!

Det var ungefär här som vi såg på skärmarna att det stod "New departure time: 06:30". Man tänkte: "Va?????". Vi gick ner till SAS-kundtjänsten på flygplatsen och fick då veta att de skulle betala för hotell och transfer för denna fördröjning. Visst att det är bra, men en halv dag har ändå försvunnit som var tänkt att spenderas på Skiathos, och inte i Göteborg. Men men, life goes on.

Väl på hotellet satte vi oss på "West Coast" och käkade burgare och drack Coca Cola ur vinglas haha ;) Det var gott med mat efter denna småstressiga dagen.

Nu ska vi försöka sova för att vakna till alarmet vid 03:30 då bussen till flygplatsen går 04:00...  Vi hörs mer imorgon!

/ CQ

Gillar

Kommentarer