SKOGSGRÖNA KLÄDER IN MY HEART <3

Detta vädret gör mig gråtfärdig. Så tråkigt att gå upp på morgonen till ett sådant här "kiligt" väder, allting blir direkt så mycket tyngre och jobbigare för en själv. Fast idag var jag nog lite extra trött med tanke på att jag mer eller mindre enbart sovit en timme max... #stabilt. Lyckades inte somna igår kväll av någon konstig anledning, och det är inte bra förberedelse med tanke på att vi ska iväg på student samt att jag ska jobba ikväll haha.

Idag fick det bli mina vita, slitna jeans från Sheinside tillsammans med ett par Nike Air Force (höga), grå lång t-shirt undertill och min lurviga skogsgröna (<3) hoodie från Lager 157. Min svarta enkla kappa från H&M fick bli det mer stilrena komplementet och den svarta ryggsäcken (från en marknad i Turkiet) fick bli en enkel accessoar. Och en toffs av håret för att jag har flötigt hår lol.

Ikväll/i eftermiddag är det som sagt student som gäller för min del. Lillkusinen Josefine lämnar gymnasiet idag och jag har tänkt fotografera henne och få till lite nice bilder! Dock kommer jag behöva kila iväg lite tidigare från hennes student då jag har ett filmjobb i Kinna ikväll som jag också måste försöka hinna med. Hektiskt lär det bli, och på en timmes sömn också... Zombie-Catti på ingång känner jag.

/ CQ

  • 24h

Gillar

Kommentarer