SUMMERBURST 18

SUMMERBURST 18

Alltså åh. Summerburst må (enligt många) vara ut-tjatat men det spelar ingen roll då det alltid är LIKA kul att besöka denna festivalen. Känslan när man går in i Ullevi, dunket börjar höja sig, man hör musiken och allt man känner är; JA! Det är bara där, på Summerburst, som jag upplever den känslan. Och det är det inte mycket som slår!

Dag 1 började med att jag slutade vid 12:00 från jobbet och stressade hem pga förseningar med tåg och akuta ombokningar. Skräll att alla SJ:s tåg strulade så pass, men vi kom fram till slut vilket var det viktigaste! Jag checkade in på vårt älskade rum 602 som vi nu haft 4 år i rad. Tjejerna var på gång via bil och kom till hotellet typ 30 minuter efter mig. Vi körde igång med en förfest direkt innan vi vid 19:00 skulle gå in till festivalen för att se Will Sparks!

Vi var först bara 3 stycken som gick till Will Sparks, därefter gick vi tillbaka till dom andra på hotellet för att förkröka lite till och äta kvällsmat. Därefter runt 21:00 gick vi allihopa till festivalen för att se artister så som Axwell&Ingrosso till exempel. Legeeender.

Haha denna vackra bilden bjuder jag på.

Vädret var verkligen perfekt genom hela helgen - lite för varmt men jag vill absolut inte klaga. Tidigare år har det alltid regnat och varit svinkallt - så detta året bjöd verkligen på SOMMAR. Efter sista akten på festivalen gick vi tillbaka till hotellet för efterfest och sen däcka jag haha.

Dag 2 startade i ett varmt (!!!) hotellrum med huvudvärk - precis som det ska vara. Vi gick ner och käkade frukost, vilade därefter en stund på rummet innan vi tåg oss in till stan för shopping. Efter shoppingen fixade vi oss och började dricka samt tagga upp inför Vigiland.

Vi gick mot Vigiland en liten stund innan 17:00. Alltså. Vigiland. Vilka j*vla kungar. Utan tvekan den bästa akten på hela Summerburst. Det var en så grym stämning, festen var på topp och låtvalen var exceptionella. Seriöst... är nog deras största fan från och med denna spelningen.

Efter Vigiland gick vi tillbaka till hotellet för ännu mer förkrök och umgänge med flera härliga grannar på hotellet. Sån härlig stämning! Sedan drog vi tillbaka en stund till Summerburst innan vi gick hem igen för att däcka på hotellet.

Haha, det blev inga utgångar i år vilket det slutat med varenda år på Summerburst... Lol. Vi lyckas aldrig riktigt komma iväg mot nattklubbarna så vi bara somnar i stället. Trötta själar helt enkelt!

Tack för vädret Göteborg, det hade inte kunnat bli bättre!

  • 24h

Gillar

Kommentarer