SWEET POTATOES 4 LIFE

sweetpotatoes

Good morning!

Denna morgon får starta med ett par bilder från gårdagens supergoda kvällsmat. Jag blev vid lunchtid igår löjligt jättesugen på sötpotatis från ingenstans och sms:ade EP "VI MÅSTE KÖPA SÖTPOTATIS!!!!!!". Kvällsmaten resulterade i sötpotatis, morötter och en matigare sallad till. Haha dessa cravings man får i bland är alltid oväntade och lite twisted. Hela denna historien beror förmodligen på att jag befinner mig i den där veckan innan mens och känner av PMS:en rätt så tydligt - speciellt när det kommer till matcravings. Kan ibland bara vara skitsugen på t.ex. fiskpinnar vilket jag aldrig, aldrig, aldrig äter??? Så knäppt men coolt samtidigt. Brukar ni också få G A L N A cravings innan/under/efter mensen?

I alla fall, det är fredag hörrni! Woooooooho. Jag har väl inte riktigt den högsta fredagsfeelingen då jag jobbar imorgon också, men lite vibbar finns där ändå och lurkar. Idag har jag faktiskt lite träningsvärk i benen efter gårdagens träningspass trots att jag körde det lite lugnare än vanligt. Kände mig lite trött och opeppad hela kvällen igår - vilket man gör ibland och är fullt mänskligt. I bland är det skönt att bara träna lite också, varje pass måste inte bli ett mördarpass utan min taktik är att träna efter egen känsla och eget humör.

Ikväll ska jag träffa the ladies en liten stund men jag får nog åka hem rätt tidigt då jag de senaste nätterna sovit max. 4-5 timmar enbart. Vill verkligen sova ut inatt inför helgen så jag inte blir trött & tråkig & pms:ig under de närmsta dagarna - that ain't fun. Men det ska bli skönt att träffa tjejerna och snacka ut om livets alla händelser, det taggar vi! Krammmm.

  • 24h

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
Fan kvinna vad du tar snygga bilder!!!
nouw.com/moasimborn
quassdorf
quassdorf,
Men taaaaaaaaaack, vad glad jag blir!!
nouw.com/quassdorf
eswensson
eswensson,

Åh vad gott 😍

nouw.com/eswensson