TAPAS @ EL GORDO

En lite äldre bild från i somras när vi käkade så goda (!) tapas på El Gordo här i Jönköping. Omnomnom. Jag tog rätt så "peskitariska" rätter så som räkor, fisksoppa (tror jag det var) och sparris bl.a. 

God morgon världen! Jag sitter här på morgonkvisten skriver detta inlägg samtidigt som jag känner mig sjukt hungrig av någon anledning. Jobbigt att känna sig lunch-hungrig redan vid 9 på morgonen lol. Oh well. (Update 13:00: Är mätt nu efter lunch, det blev laxspett på menyn på Lustfyllt i Habo. Übermys). Somnade vid 22 igår och känner mig för en gångs skull riktigt utvilad - det var ett tag sen. Jobbade en del igår kväll och hann klart med allt jag skulle hinna klart med vilket känns überskönt.

Idag ska jag nog bara kolla lite film när jag kommer tror jag, försöka förbereda min "skoldator" och därefter städa upp lite hemma. Är på ett typ "hösthumör" då man vill städa, sortera och planera hela tiden haha, som en tvåbarnsmamma more or less. Vill liksom förbereda mig inför skolstart och verkligen vara redo när det väl är dags (på måndag!).

  • 24h

Gillar

Kommentarer