TAR DU MED DIG DETTA HEM FRÅN JOBBET?

TIRED MIND, tired thoughts

Veckans onsdag har nu anlänt och vi är halvvägs inne i veckan, men jag har redan börjat tråna starkt efter helg. Detta beror förmodligen på att jag jobbar så pass många dagar i rad just denna veckan + mycket att göra + långa dagar vilket gör att allting känns som en evighet. Såhär ska det ju egentligen inte vara, men det är en sån där vecka som bara blev lång och hektiskt av olika anledningar vilket är omöjligt att undvika och händer alla oavsett arbetsplats. Lite småtråkigt då just sådana här tider i livet oftast känns gråa, tråkiga och rätt oinspirerande. Vilket är det motsatta till vad jag egentligen vill känna då jag vill känna mig inspirerad och färgglad 24/7 och verkligen sprudla av energi och glädje - but I'm only human och alla dagar kan inte vara perfekta.

Jag tycker att det är så grymt svårt att (under sådana här tuffare veckor på sitt jobb) inte ta med sig yrkeslivet och stressen hem. Det känns som att den klänger på ryggen oavsett och är omöjlig att knuffa bort. Och mina känslor och tankar kring stressen - som jag verkligen aldrig hanterar bra - går ju givetvis ut över den enda andra levande varelsen i mitt hem; min sambo. Vilket också är så fel och twisted och inte alls så som det borde vara. Det blir liksom en ond domino-effekt av det hela. Jag måste verkligen träna på att stänga ut jobbet mer samma minut som mitt arbetspass tar slut - bara blocka alla jobbtankar helt och hållet. Hur brukar ni hantera sådant här? Lyckas ni stänga ute jobbet helt och hållet när ni väl kommer hem eller fungerar era hjärnor som min hjärna?

Men nu! Gladare tankar; Ikväll är det träning som gäller! Gårdagens gympass fick skjutas fram tills idag då jag jobbade in sent på kvällen i stället i lugn och ro. Tänker kötta på gymmet för vill verkligen fixa fram lite endorfiner och verkligen svettas uuuuut all mah feelings. Tycker träning är ett fantastiskt botemedel mot nedstämdhet. Så gött att bara kriga ut all energi från kroppen och bara släppa loss. Men innan träning blir det hemmamys med min hjälte till pojkvän och lite mer videoredigering vilket jag är taggad på att grotta ner mig i. Hoppas detta inlägg inte blev för "icke-munternt" nu haha, hoppas ni får en fin och inspirerande dag. Kram!

Gillar

Kommentarer