TIRED FACE, TIRED MIND

 HELLÅ.

Idag är man en trött, bakfull själ som fryser hjälp pga blåsten som är ett faktum utomhus. Jag var ute igår på studentklubb (hehe) och mår absolut inte bättre idag.. Hostan är värre och rösten är knappt kvar, men JAG SKYLLER MIG SJÄLV. Helt och hållet. Det var absolut värt det, för kul hade man!! Planen var absolut inte att gå, men en spontanitet inom oss gjorde att vi ändå gav in och gick ut tillslut.

Vaknade vid 10 idag och satte mig vid datorn för att jobba lite då jag har en rätt många jobbprojekt att färdigställa idag. Därefter gick jag mot skolan efter lunch där jag mötte upp mina fina vänner för lite solning (det blåser MEN himlen är blå och solen skiner vilket ändå är lyckobringande). Efter vår lilla stund i solen pluggade och jobbade vi med ett projekt inom en kurs vi läser där inlämning skall göras och presentation skall hållas, och nu är jag hemma igen och jobbar!

Ikväll är planen att jobba all night så att jag hinner skicka vidare lite projekt till kunder så att man inte har allt för mycket att göra över helgen. Jag åker ju hem till mina föräldrar i helgen då EP ska spela innebandycup, så då vill jag helst inte behöva jobba hela den tiden. Ska bli så skönt att åka hem dit, till "landet". Mmmm.

Nu ska jag slänga i mig lite mat för magen kurrar, vi hörs imorgon peeps!!

  • 24h

Gillar

Kommentarer