TVINGAD KREATIVITET?

Nämen tja!

Det är onsdag. Och jag bloggar igen! Sitter just nu vid skrivbordet hemma i lägenheten och har precis ätit upp min supergoda frukost (havregrynsgröt + banan + müsli + kanel) samtidigt som jag kollat lite Youtube. Borde absolut plugga i stället men kreativiteten är lite svajig idag tyvärr, och det jag behöver göra kräver kreativitet (hehe!). Jag är absolut en sån person som blir mest kreativ under natten, mellan 00:00-04:00 ungefär - vilket inte är bra för varken sömn eller pigghet dagen efter.

Idag är planen att jobba mellan 12-14, där jag ska stå i en studio och ta CV-foton- vilket kan bli kul! Sen kommer jag att försöka hitta kreativiteten på något sätt och komma igång med de (vad som känns) 1000 uppgifter som jag har att göra haha. Det ska nog gå! I remain positive! Det här löser vi! WOOPPA!

I övrigt har jag väldigt mycket att göra just vad gäller mitt företag (och det andra företag jag ska starta), så jag går lite i hastighet 110 km/h MEN, det är fett inspirerande att göra allt så jag är mega-glad ändå!

Kram på er, nu måste jag försöka fokusera och vara kreativ. Puss.

  • 24h

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Sååå himla kul med kreatiitet! Spännande med företagande också 😊
nouw.com/fridachristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229