TYLÖSAND 17

God morgon!

Ett mini uppehåll på några dagar har skett då jag vilat upp mig eftet helgen i Tylösand och samtidigt börjat jobba igen. Semestern är alltså över för mig vilket känns sådär haha.. Men samtidigt är det skönt att komma in i rutiner igen.

Vi var ju i Tylösand i helgen och här är lite pics från det hela!

Vi kom ner på fredagen vid cirkus 18-tiden så missade afterbeachen just den dagen. Men vi gick ut lite kort på kvällen för att sedan sova ut till morgondagen.

På lördagen vankades det afterbeach och vi var alla väldigt peppade! På förmiddagen shoppade vi i stan, och jag hittade faktiskt en jävla massa nya kläder! Jag är allra mest nöjd med min nya jeanskjol, ska visa den här i bloggen soon!

Vid 15-16ish drog vi till afterbeachen. Sjukt vad folk det var där! Vi kom först inte in pga allt folk, men tillslut så! Alltså Du&Jag <3 Så bra är dom!

Efter afterbeachen drog vi tillbaka in i stan till hotellet som vi bodde på: Clarion Hotel Norre Park. Vi duschade, drack lite, fixade oss och drog ut. Mysigt! Hotellet var super! Vi fick både frukost och kvällsmat inkluderat till priset samt ett fräscht och stort rum.

På söndagen njöt vi av hotellfrukost och gick vid lunch (efter utcheckning) till Pinchos och åt!

Sedan hemgång och söööömn när man kom hem.

Någon av er som var på Tylösand? :D

/ CQ

  • 24h

Gillar

Kommentarer