VAD HÄNDE I LÖRDAGS + WEEK 10

Hej på er!

Jag var otroligt bakis igår efter en supertrevlig kväll i lördags med två saknade vänner som ni ser här ovan, MEN bakisheten tog verkligen mig med en storm så jag sov typ hela dagen och hade inte en uns av ork att logga in och dela med mig av vad som hänt. Men vi var i alla fall hemma i Grimsås på förfest hemma hos Kevin, därefter åkte vi till Ulricehamn för att dansaaaa <3 Which I do like. Vi var hemma igen runt 3-tiden och då däckade jag rätt direkt. Och som sagt, igår var jag väldigt trött och kände mig lite som en vandrande zombie. Idag är det fortfarande så dessvärre:(

måndag
Plugga lite i skolan och jobba lite under eftermiddagen. Min plan är att sova hela denna dagen då jag är DÖDSTRÖTT.

tisdag
Jag har enbart en föreläsning på tisdag så jag tänkte gå på den för att därefter stanna kvar i skolan och plugga. På kvällen ska jag på möte, men på eftermiddagen tänkte jag fixa med lite skolgrejer då jag har ett par inlämningar att göra.

onsdag
Onsdag innebär två föreläsningar på förmiddagen och sen lunch med Jennifer på stan! Tror det står pasta på menyn vilket alltid är GOTT. Sen efter lunchen blir det lite grupparbete i skolan och därefter plugg på eftermiddagen.

torsdag
Torsdag blir en LUGN dag. Här behöver jag vila, vila, och vila inför helgens planer. Blir nog en lång sovmorgon om jag känner mig själv rätt.

fredag
På fredag blir det lite inlämningar som ska fixas och någon enstaka föreläsning. Sen på kvällen åker jag och EP mot London!!!

lördag-söndag
En hel helg i London är in the plans för att fira vår 3-årsdag samt min födelsedag - kombinerat i en och samma resa. Jag ska leta kläder i vintage-butiker (och är så taggad!!!) och EP (och jag som den supporter-flickvän man är haha) ska kolla Arsenal spela på Emirates Stadium. Jag är så taggad!! <3

  • 24h

Gillar

Kommentarer