valvaka all night long

Hmm.

Jag körde bil till jobbet idag med Donald Trumps röst i öronen från radion. Han höll sitt segertal. För tydligen så har han vunnit? Hur i HE****

Nej nu ska vi inte hetsa upp oss. Eller ja, mig. Tillbaka till Trumps röst i öronen på väg till jobbet; Det som förvånade mig var hur jag uppfattade hans röst och ton som väldigt "orm-aktig". Lömsk och redo för attack. Ett susande, obehagligt ljud. Jag har inte överhuvudtaget varit insatt i detta val i år. Varför? Jo för att jag räknat med att folk skulle vara smarta nog att inte rösta på en sådan person som Trump. Jag säger inte att man borde röstat på Hillary heller, men en sådan inskränkt och oförstående människa som honom... Visst, ge honom all uppmärksamhet i världen inom media och dokusåpor - det gör mig inget. Men inte platsen som USA:s president.

Nej. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Är mest besviken. Besviken och trött. SVINtrött på att man om och om och om och om igen måste argumentera för varför det är fel att rösta på någon som är främlingsfientlig, varför det är fel att man väljer att rösta på någon sådan förtryckare som Donald Trump. Så jävla besviken är jag.

Gillar

Kommentarer