VECKA 16

V  E  C  K  A  16

Hej ny vecka! Mitten av april har nu kommit och sommarvärme har äntligen börjat krypa in i vardagen. Man börjar se tecken på sommaren - and I freakin love it. Har längtat så till sommarväder och balkonghäng och äntligen börjar tiden anlända! 

MÅNDAG

Jobb mellan 8-18 sen ska jag in till stan för att hämta hem vår nya utesoffa till balkongen samt mattor/blommor/bord så att vår lilla uteplats på 5:e våning går att sitta på tills värmen slår i veckan. Min andra halva kommer även hem från Prag ikväll, yay!

TISDAG

Jobb mellan 8-18 och på kvällen ska jag försöka hinna med att göra årets deklaration vilket jag ännu inte orkat fixa. Jag ska även försöka inreda klart balkongen med lite ljusslingor och annat mysigt :-)

ONSDAG

Jobbelijobbjobb hela dagen, sen blir det jobb hemma en del med mitt eget lilla företag. Om det är soligt ute ska jag försöka införskaffa mig en ny cykel som jag så länge längtat efter!

TORSDAG

På torsdag åker jag förmodligen upp till Stockholm för lite jobb i Scandinavian Photo-butikerna där.

FREDAG

Soligt väder enligt SMHI och jag befinner mig i huvudstaden hela dagen. Tar tåget hem senare mot eftermiddagenn och landar hemma vid 20-21. Senare på kvällen blir det eventuellt utgång i Borås with the ladies, får se om jag orkar hänga med då jag kommer hem så pass sent! 

LÖRDAG & SÖNDAG

Helgen kommer att spenderas en del hemma tänker jag. Umgås med EP och kanske äta något gått ute och bara ta det lugnt - INVIGA BALKONGEN är prio 1 känner jag.

  • 24h

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
Snygga människaa
nouw.com/moasimborn