VECKA ELVA

Vecka 11 and new shoes in. Det gillar vi!

V  E  C  K  A  11

Sjukt vad tiden går fort. Vi är redan inne på vecka 11 (vilket är min födelsedagsvecka fyi) och sommaren börjar typ närma sig. Galet. Har bestämt mig för att försöka jobba mer med bloggen denna vecka då det "sinat" det senaste med enbart mobilbilder och snabbt skapade texter. Här kommer i alla fall veckans planer:

MÅNDAG

Jobb mellan 8-17. Sen på kvällen blir det eventuellt en pre-födelsedagsmiddag med mamma då hon är ledig idag och jag fyller år imorgon. Men vi får se, jag är lite mer sugen på att ha en chill hemmakväll och kolla Bron haha... Ska fixa och trixa med lite administrativt för mitt företag och försöka hinna videoredigera lite.

TISDAG

MY 21ST BIRTHDAY. Idag fyller jag 21 år. 21. Tjugoett. Damn. Jobb under dagen, och sen blir det väl att umgås med min sambo. Köpa hem en prinsesstårta kanske? ;-)

ONSDAG

Onsdag och jobbjobbjobb under dagen. Hade tänkt publicera ett inlägg kring vilket minneskort man ska ha till sin kamera och vilka olika varianter det finns - missa inte! På kvällen är det jobb med videoredigering som står på agendan.

TORSDAG

Torsdag och ingenting planerat på kvällen ännu, tror det är allra bäst med en lugn hemmakväll bara. Utan jobb, utan planer. En sån dag som jag hade igår (söndag), det var perfekt för mitt stressiga huvud. Idag kommer det upp ett inlägg där jag berättar om mina ansiktsrengöringsrutiner!

FREDAG

Fredaaaaaag. How I love you. Dejt med min andra halva kanske? Eller fredagsmys? Oavsett, skönt med helg!

LÖRDAG & SÖNDAG

Denna helgen är jag riktigt, riktigt pepp på. På lördagen ska vi träffa EP:s systrar och systerbarn då de ska hälsa på vår lägenhet här i Jönköping. Sen på kvällen är det utekväll med ett flertal tjejer som gäller. Ska bli så kul att gå ut w/ the ladies!

Söndagen kommer innebära bakfylla deluxe och en brunch-frukost kanske? Vi får helt enkelt se. En relativt "oplanerad" vecka då jag inte har så mycket planerat - vilket är bra för mig personligen då jag planerar allt för mycket...

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Fint inlägg 😊

nouw.com/viktorhognas
isabelw
isabelw,

Äääälskar skorna!

nouw.com/isabelw
saraback
saraback,

Låter som att du har en bra vecka framför dig och GRATTIS i förskott 😊

nouw.com/saraback
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så snygga skor och grattis i förskott <3

nouw.com/celinelundqvists