VECKA14

V  E  C  K  A  14

Hej ny vecka! Påsken är över och det är dags för nya tag i livet. Lite sliten är man allt efter helgens festligheter, men det börjar nu äntligen avta haha ;-) Denna veckan består av mycket lediga dagar, men också jobb till helgen.

MÅNDAG

Ledig dag pga annandag påsk. Mmmmmmums. Så välbehövligt.

TISDAG

Jobb mellan 8-18, sen 1 timme övertid på jobbet för prismärkning av produkter i butiken inför utförsäljningen som vi har just nu. På kvällen blir det jobb med redigering.

ONSDAG

Min lediga onsdag då jag ska hinna med massa ärenden så som t.ex. förnya mitt pass, jobba med videoredigering, fixa inlämningar för videokursen jag går. Wah. Mycket som ska göras, därför är en ledig dag oerhört skönt att ha.

TORSDAG

Jobb mellan 8-18, därefter hem för att sova och vila. Kanske försöka jobba lite på kvällen också men i övrigt en lugn vardagskväll.

FREDAG

Begravning för farfar <3

LÖRDAG & SÖNDAG

Helgen kommer att spenderas med jobb på lördagen mellan 8-16 typ vilket är mindre roligt. Sedan blir det nog eventuellt utgång på lördag, annars är det myshelg hemma med honom <3. Får se vart man landar. Ska bli skönt med helg i alla fall. Även fast jag är ledig många dagar denna vecka vet jag att jag kommer behöva så mycket ledighet som möjligt. Kram på er!

  • 24h

Gillar

Kommentarer