WEEK 1

VECKAETT

Hello dear tuesday, you are very welcome. 2018 är nu verkligen här och jag har idag fått skriva mina första "2018" på papper vilket känns superskevt haha. Men man vänjer sig säkerligen snart. Vaknade rätt trött idag även fast jag sov i 9+ timmar - men det beror säkert på att man varit ute hela helgen. Första veckan på året är här och en liten veckoplan ser ni här nedann

MÅNDAG
Nyårsdag. Idag befann jag mig på ett tåg halva dagen, träffade därefter lite släkt och sedan en massa vila efter helgens bravader. Mysig dag.

TISDAG
Jobb, filmredigering på kvällen och sedan träning med fokus på kondition + armar & axlar. Längesen man tränade nu och känner mig taggad på träning!

ONSDAG
Ledig dag från jobbet som gäller. Kort jobbvecka det här haha, love it! EP är också ledig så vi får se till att försöka hitta på något kul. Dagspa? Hotellnatt? Hmmmm... Det kommer även ett inlägg med tips på bra & prisvärda objektiv - missa inte!

TORSDAG
Jobb som gäller idag med, och sen träning med fokus på bröst&rygg.

FREDAG
(Fridaaaaaay!). Kort jobbdag fram till 15:00 och sen funderar jag på att köra en datenight med min andra halva på en restaurang som vi tidigare aldrig varit på. Lite sugen på libanesisk mat! Så gott!

LÖRDAG
Idag har vi faktiskt planerat in ett besök på ”MyDog”-mässan på Svenska Mässan i Göteborg! Hur nördig är man inte ;)

SÖNDAG
En lugn söndag är inplanerad med ett litet träningspass på förmiddagen. En stor brunch kanske man ska köra på hemma i lägenheten (nu när det bara är 1 månad kvar tills flytt!). Kommer sakna vår lägenhet i Ulricehamn :(

Hoppas ni får en fin vecka, kram!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,