WEEK 13

En liten bild från gårdagens übergoda våfflor som vi åt ute på balkongen! Sol <3

V  E  C  K  A  T R E T T O N

Hej ny vecka! Ny vecka, nya utmaningar. Kortvecka som gäller denna vecka då det är påsk i helgen och mycket utgångar inplanerade; bl.a. i Göteborg på lördag (woop woop!).

MÅNDAG

Hello monday. Lång arbetsdag för att sedan jobba med videoredigering resten av kvällen. Mina föräldrar kommer på besök för att äta lite gott och hämta Daisy :((((

TISDAG

Jobb mellan 8-18 och därefter SOVA på kvällen haha. Måste försöka planera in vila annars kommer det aldrig att ske.

ONSDAG

Jobb på dagen @ Scandinavian Photo och sen på kvällen blir det lite jobb med mitt eget lilla företag. Eventuellt laga något riktigt, riktigt gott för att det är lill-lördag ;-)

TORSDAG

Idag går vi på helg! Lång arbetsdag mellan 08-18, därefter blir det att åka direkt mot Tranemo för att fira igång helgen med lite festligheter på Glasets Hus i Limmared!

FREDAG

Friday I love u. Mestadels för att du just idag är en röd dag vilket innebär LEDIGHET. Förmodligen lär jag vara bakfull denna dagen och kommer därmed vila, sova och äta all day long.

LÖRDAG & SÖNDAG

Helgen kommer att spenderas i vår andra huvudstad Göteborg med utgång på lördagkvällen! Jag och ett par andra tjejer har bokat hotell i en natt för att fira påsk (lol). Ska bli kul att komma iväg lite och bara ha det superroligt w/ the ladies. På söndag är det egentligen bara sömn + mat som gäller. (Och på måndagen är vi också lediga då det är röd dag, yay!). Kram på er!

  • 24h

Gillar

Kommentarer