WEEK 2

veckatvå

Hello week 2, how you doin'? Denna vecka är brutal för mig när det kommer till antal arbetstimmar haha... Jobbar 08:00 till 18:00 varje dag (+ 1,5 timmes pendlande) och sen ett jobbpass på lördag vilket gör detta till en väldigt lååååååång vecka. Men det blir säkert bra, känner mig ändå utvilad och redo! Dock blir inte veckans schema så jätterolig att läsa haha då det kretsar kring jobbet, men det är väl vardagslivet!

MÅNDAG
Lång jobbdag och när jag kommer hem är det lite mer jobb fast i mitt eget företag med videoredigering på agendan.

TISDAG
Jobbelijobb och sen träning på kvällen med fokus på armar och axlar. Här kommer nog även lite videoredigering att tryckas in på kvällsschemat. Ett litet inlägg med mina January Wants kommer även upp med klädesplagg som jag M Å S T E haaaaa.

ONSDAG
Jobb (duh...), meeeen det kommer upp ett roligt inlägg där jag försöker förklara vad en bländare är. Om man lär sig bländarens funktion i kameran kan ens bilder bli 100 gånger bättre, så missa inte!

TORSDAG
Jobb och därefter styrketräning med fokus på bröst och rygg.

FREDAG
Tjejkväll inplanerat på kvällen, vet inte om det blir bio w/ the ladies eller middag ute. Oavsett, supermys!

LÖRDAG
Jag jobbar även lördag denna veckan men en kortis dag så det är helt OK. Eventuellt ska vi hem till EP:s föräldrar för att måla bänkskiva till den nya lägenheten efter mitt arbetspass. Jag gjorde ju även bananscones förra helgen (se inlägget HÄR), idag får ni receptet på dessa nyttiga scones till morgondagens söndagsfrukost - missa inte!

SÖNDAG
MÅSTE försöka hinna med att bygga på min hemsida för mitt företag så att det blir klart någon gång snart! Får försöka klämma in det denna söndagen. Med lite godis och te vid sidan om borde det ju absolut gå. Ett inlägg kommer upp idag där jag tipsar om livsnödvändiga tillbehör till din kamera!

Här är mitt livs vecka 2 i alla fall, kanske inte den roligaste men lönsam! Hoppas ni får en fin vecka hörrni!

  • 24h

Gillar

Kommentarer