WEEK 3

What's up monday. Vi går nu in på vecka 3 och jag känner verkligen hur jag börjar få energin tillbaka (efter att varit så trött och seg de senaste veckorna) och speciellt peppen för mitt företag som jag börjat jobba mer och mer med! ​It's so damn fun. Detta blir ännu en effektiv vecka med mycket jobb, men samtidigt tycker jag det bara är skitkul att satsa mer på QREATIVE ​och jobba mer med videoredigering! Här kommer i alla fall veckans planer. 

__________

MÅNDAG
Måndag och en ny vecka har nu anlänt. Idag ska jag jobba, träna och jobba lite till! Ska även försöka hinna med att anmäla mig till vårens högskoleprov!

TISDAG
Idag är det också träning som gäller samt jobb heeeela dagen! Videoredigering blir största fokus på kvällen. Idag åker min älskade hund Daisy hem till mina föräldrar igen också, fy vad sad och tomt det kommer bli :( Ska också klämma in ett litet träningspass på kvällskvisten. 

ONSDAG
Onsdag och en vanlig jobbdag, sen på kvällen ska jag sitta och planera lite kring bloggen men också hämta min pappa på flygplatsen. Jag lägger även upp ett inlägg där jag försöker förklara vad inställningen "ISO" är för något och varför man bör känna till hur man använder detta - keep an eye out!

TORSDAG
Jobb och träning med fokus på bröst & rygg!

FREDAG
Och fredag!!! Älskar't. Har idag egentligen inga mer planer än att jobba fram till 15:00 för att därefter umgås med min sambo. Obs!!! Ett inlägg där jag tipsar om 5 saker att tänka på när du fotar outfit-bilder ploppar upp här på bloggen - missa inte!

LÖRDAG
En ledig lördag som mestadels kommer spenderas med packning inför flytten den 1 februari till Jönköping. 

SÖNDAG
Jag hoppas på en lugn och fridfull söndag med en senfrukost bestående av pannkakor och intensiv träning på eftermiddagen. Tänkte även lägga upp ett litet inlägg med mina framtidsplaner (om man räknar ett par år framåt!). En söndag i min smak <3 

Hoppas ni får en underbar vecka hörrni, kram! 

  • 24h

Gillar

Kommentarer