WEEK 48

2 bilder från förra veckan när det var soklart och hela vårt vardagsrum lystes upp av all reflektion. Superfint, speciellt när man har vita väggar vilket gör att HELA lägenheten får ett extra lyft i ljussättning!

GOOD MORNING!

Och hallå i stugan! En ny vecka här, den allra sista veckan av november månad detta året. Fy sjutton vad tiden gått fort.. 2017 har bara susat förbi på typ 7 sekunder. Har haft ett lite hektiskt men samtidigt roligt 2017 som innehållit allt mellan himmel och hav - men speciellt en stor utveckling av mig som person. Hoppas dock på ett ännu bättre och "lugnare" 2018 haha! Det är måndag. Snön är inte här lol, bara regn och slask = precis som det brukar vara på vintrarna här haha. Håller dock hårt tummarna för att det ska bli en sådan där ruggigt iskall vinter med snö överallt i år... Älskar sådana vintrar och vill så gärna uppleva en supersnöig vinter igen! Veckans planer får ni här nere:

MÅNDAG
I'm at work. Det är Cyber Monday (ännu en kaotisk shoppingdag på jobbet än Black Friday lol). Vi krigar på, kom hit och shoppa vettja!

TISDAG
Jobb, sedan träning med fokus på kondition + armar & axlar.

ONSDAG
Jobbelijobb + lite filmredigering åt en vän som håller på med ett litet filmprojekt + bokad massage på förmiddagen woop! 

TORSDAG
Joooooobbbbbbbbbbbb. Sedan träning med fokus på rygg och bröst.

FREDAG
(Fridaaaaaay!) Jobb och därefter inget planerat ännu. En chillkväll hemma med lite Grey's och popcorn kanske? ;-)

LÖRDAG
Jobb (haha ja... tuff vecka) och julklappsmys hemma hos Elin där vi ska köra julklappsleken och äta gottgott.

SÖNDAG
Ledig dag, finally!! Träning med fokus på kondition + vader, ben & mage och.....*TRUMVIRVEL* -> FÖRSTA ADVENT. Yay.

Ha en fin måndag hörrni!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Melodyh
Melodyh,
så taggad inför första advent!!
nouw.com/melodyh