WEEK 50

VECKAFEMTIO

MÅNDAG
Måndag är här och vi är redan inne på vecka 50??? Julen är två veckor bort, 2018 är tre veckor bort. Helt galet. Idag är det jullunch på jobbet som gäller, ska försöka knäppa några bilder som jag kan lägga upp här sen så ni får dregla lite ;-) Min älskade, älskade farmor fyller även år idag. Grattis <3

TISDAG
Workday and workout day. Börjar ju senare denna veckan (kl 11 mmmm) så tänkte köra ett träningspass på förmiddagen och sen jobb resten av dagen.

ONSDAG
LUCIA! 13 december och luciadags, hoppas ni firar det med mycket lussebullar och massa allsång! Idag kommer ett tips om redigeringsprogram på datorn (både de som kostar och de som är gratis!).

TORSDAG
Jobbelijobb och träning. Träning med fokus på bröst&rygg (som jag är usel på att träna haha) och utöver detta en del kondition.

FREDAG
Jobbdag och sen på kvällen ett redigt julbord på "Glasets Hus" i Limmared med la famiia. Så fint ställe, ska knäppa kalasmånga bilder så ni får se hur fint och mysigt det är där inne. Det är ju ett glasmuseum byggt för ett par år sedan med glashytta och restaurang. Efteråt är det hem till mina föräldrar för att spela kortspel och avsluta familjeturneringen som vi startade för ett par veckor sedan. Jag kanske kan vinna!!

LÖRDAG
Vi åkte ju inte till Jul på Liseberg förra helgen (vi åkte på världens mysigaste marknad i stället, läs mer om det här!). Men idag har vi tänkt åka till Göteborg och Liseberg då det enligt väderprognoserna ska vara snöfyllt utomhus. Mums! På kvällen blir det utgång med tjejerna förmodligen.

SÖNDAG
Träning och chilldag hemma i lägenheten. Träning med fokus på ben, vader & mage. Sen kommer det även ett inlägg där jag tipsar om den bästa kompaktkameran (dvs. digitalkameran, eller en kamera med objektivet inbyggt så man slipper byta) - missa inte!

Vilken julig vecka, två julbord och sen ett litet besök på Jul på Liseberg - är så taggad. Hoppas ni får en underbar vecka!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
LocolifeStreetwear
LocolifeStreetwear,
det bara springer iväg!
nouw.com/locolifestreetwear
quassdorf
quassdorf,
Verkligen!! 2018 runt hörnet😱
nouw.com/quassdorf
IP: 82.99.3.229