WEEK 51

VECKAFEMTIOETT

Julaftonsveckan är här. Tänk att julafton redan är på söndag, vecka 51 är här. Huuuur galet? Här nedan kommer i alla fall veckans planer för mig.

MÅNDAG
Måndag is here och en ny jobbvecka på ingång. Dock känns det inte alls jobbigt då det är veckan innan lite julledighet. Träning är även inräknat på kvällen där jag ska fokusera på armar & axlar.

TISDAG
Tisdag och jobbdag. Idag kommer det upp ett inlägg om min egen kamera som jag tänkte prata om lite och förklara varför jag älskar den så mycket som jag gör haha.

ONSDAG
IDAG ÄR JAG LEDIG. Oh my god vad skönt! Dock har jag mycket planerat. Bland annat ska jag forma ögonbrynen på Lith&Co, köpa lite julklappar och träna lite på förmiddagen. En fylld dag men välbehövlig.

TORSDAG
Jobbelijobb och sen blir det förmodligen lite pizzamys hemma hos en jobbkollega med några andra från jobbet. På jobbet är det även en stor julfrukost och julklappsspel som gäller! MYSIGT.

FREDAG
Friiiiiiidayfeels. Idag kommer det upp ett inlägg med tips om hur man tar bra bilder på julafton! Som många vet är ljussättning på julafton oftast lite mörkare, gulare och svårare att fotografera - därför tänkte jag tipsa om lite grejer man kan göra för att ta snäppet bättre bilder - missa inte!

LÖRDAG
Idag ska jag faktiskt jobba mellan 10-14 (whaaaaaat, men inte så farligt när det är så kort hehe), därefter blir det julmys hemma med sambon då vi är iväg hela julafton. Kanske lite träning på eftermiddagen men ännu inte spikat.

SÖNDAG
JULAFTON! Det blir hem till Eriks föräldrar på eftermiddagen och sen hem till min lilla familj på kvällen och ja, bara en massa familjemys hela dagen. Så som en julafton ska vara <3

Hoppas ni får en underbar vecka, se nu till att ladda upp det sista inför julafton och juletider! Kram, kram, kram!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Sophiehelena
Sophiehelena,
låter som en bra vecka 😊
nouw.com/sophiehelena
quassdorf
quassdorf,
Det är det absolut 😊 Nu är det bara några få dagar kvar till julafton med - det gillar vi!
nouw.com/quassdorf
sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,