WEEK 6

V  E  C  K  A  S  E  X

En ny vecka är här och jag är en ny Jönköpingsbo som ska försöka göra detta ställe till min hemstad. Trivs riktigt bra i den nya lägenheten, nu är det bara staden som skall testas! Kul att så många nya läsare hittat hit också. Välkomna till min lilla vardag <3

För övrigt (och för att ni ska få läsa om en tragisk lantistjej vid namn Catherine Quassdorf): Jag åkte ju bussen imorse till jobbet vilket gick åt skogen. Tog helt fel bussar, hoppade av för sent, osvosvosv. Men till slut lyckades jag sätta mig på rätt buss. Lol, snacka om att vara newbie på det hela haha.

MÅNDAG

Måndag och jag står inför en lång arbetsvecka med många jobbtimmar på schemat. Men är ändå lite taggad då jag ska börja åka kollektivt i stället för bil! Skönt att kunna sitta i buss och nörda lite mobil på morgonen och bara blunda, har saknat detta sen högstadie/gymnasietiden. Vanlig arbetsdag och därefter är det tänkta att jag ska jobba lite med videoredigering men också försöka SOVA en stund efter denna hektiska helgen.

TISDAG

Jobbdag som gäller med workshop för en kund under hela dagen där vi ska fokusera på videoredigering. Sen på kvällen ska jag försöka hinna med att byta gymstad från Ulricehamn till Jönköping på Nordic Wellness. Behöver komma igång med träningen igen känner jag!

ONSDAG

Vanlig jobbdag som gäller, måste hinna med plugg av både kursen jag läser i After Affects samt plugg inför högskoleprov. Senare på kvällen ska jag träffa saknade, saknade Jennifer. Jag hoppas på sushi till kvällsmat hihi. Idag kommer det även upp ett inlägg där jag tipsar om objektiv som man kan använda för inredningsfotografering!

TORSDAG

Ledig dag! Denna dag kommer enbart innehålla plugg då jag har en första inlämning att skicka. Pluggpluggplugg. Vid lunchtid ska jag också iväg på synundersökning då min syn blivit så galet mycket sämre det senaste och jag kan knappt köra nu för tiden :( Så glasögon lär det bli, utan tvekan!

FREDAG

Fredag och jobb. Kvällsplanerna är att eventuellt gå på dejt ute i Jönköping med min fina sambo. Libanesiska tapas eller något annat gott är jag sugen på - eller bio kanske? Vi måste ju passa på att göra grejer nu när vi bor i en större stad med mer helgmöjligheter.

LÖRDAG

Idag är det en kort jobbdag som gäller mellan 10-14, sen på kvällen blir det myskväll med två fina vänner. Lite vitt vin och god mat resulterar alltid i något riktigt bra! Ska försöka hinna med lite administrativt jöbb med företaget också under eftermiddagen - om tiden finns. Part 4 av min New York-resa kommer även upp i ett inlägg idag, keep an eye out! 

SÖNDAG

PANCAKES 4 BREAKFAST hoppas jag på denna söndagsmorgon och en lång lugn morgon med Erik i soffan och TV4 Nyhetsmorgon på tv:n. Haha, snacka om att man börjar bli lite tantig - men älskar't. Sen på kvällen är det biomys med tjejerna i Borås då vi ska kolla på Fifty Shades of Grey (!!!), #taggad. Ett inlägg med min "Kamerautrustning WISHLIST" publiceras där jag skriver om kameraprodukter som jag trånar efter. Missa inte!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229