WEEK 7

V  E  C  K  A SJU

God morgon måndag och varmt välkommen vecka 7. Denna veckan har jag småtaggar en längre tid då den är fylld med semlor (fettisdagen imorgon), alla hjärtans dag samt min och EP:s årsdag (17 februari). En vecka fylld med kärlek helt enkelt, och det gillar vi. Det är för övrigt väldigt mycket videoredigering som gäller på kvällarna i veckan vilket är superkul, men sen ska jag och EP också försöka komma igång med träningen igen under denna veckan, fast i vår nya hemstad Jönköping. Kommer bli spännande med lite nya gym att välja mellan. Oh well, här kommer veckans planer:

MÅNDAG

It's monday! Känner mig väldigt krasslig idag och har förmodligen åkt på någon förkylning från utgången i helgen så ska försöka ta det lugnt hela dagen. Har en del videoredigering att göra vilket jag skall fokusera på allra mest så att jag eventuellt kan skicka färdiga projekt till kund redan ikväll.

TISDAG

Idag är det äntligen fettisdagen (trots att jag redan käkat typ 3-4 semlor i år haha). Då innebär det förmodligen intag av semla på jobbet, och sen semla när jag väl kommer hem! Omnomnomnom. På kvällen har jag inget inplanerat, förutom ett eventuellt träningspass med EP om vi inte kör på det under måndagen i stället.

ONSDAG

Mitten av arbetsveckan är nu nådd och idag är det 14 FEBRUARI which means ALLA HJÄRTANS DAG. Eftersom jag och EP har årsdag den 17 februari kommer vi förmodligen inte fira denna dag ovanligt mycket, men en lite finare middag här hemma hade ändå varit mysigt. *Hintar lite nu om du läser detta EP haha*. Ni har väl inte missat mitt inlägg (se HÄR) där jag tipsar om Alla Hjärtans Dag-presenter? För övrigt innebär alla hjärtans dag mycket choklad, älska! <3

TORSDAG

Torsdag och planen är att gå på sushidejt med Jennifer på kvällen. Vi skulle egentligen gjort detta i förra veckan, men eftersom vi fick förhinder flyttade vi fram det till idag i stället. Är så taggad på sushi, och har inte ätit det sen förra året så detta längtar jag till. Idag kommer det även upp ett inlägg där jag tipsar om de bästa kamerorna/den bästa kameran för en Asien-resa - missa inte!

FREDAG

JAAAA. Haha längtar redan till fredag då helgen innebär massa skoj. Idag slutar jag tidigt (15:00) och åker direkt hem för att städa då min syster och hennes kille, samt föräldrar kommer på lite middag här i Jönköping. De vill kika på vår lägenhet + att vi ska fira att syrran fyller 30. Det lutar åt en middag på Texas Longhorn, entrecôte here I come!

LÖRDAG & SÖNDAG

17 februari, vår dag <3 Tåget lämnar Jönköping 07:00 på morgonen mot Stockholm där vi ska fira vår årsdag lite smått. Det blir hotellnatt, dejt i stan och en massa uppskattning av varandra helt enkelt. Ska bli så skönt att komma ifrån vardagen lite och bara vara oss en helg i en annan stad. Vi kommer hem sent söndag kväll så blir borta hela helgen.

  • 24h

Gillar

Kommentarer