WEEK 8

V  E  C  K  A  Å T T A

God morgon! En ny vecka är här och jag har egentligen inte planerat in galet mycket inför denna vecka. Är rätt utvilad efter vår weekend så därmed har jag energi att hitta på något mitt i veckan kanske? En biokväll eller middag någonstans kanske? Hmmmm... Jag får klura på den.

MÅNDAG

Måndag och tillbaka till rutinerna. Jag har sovmorgon denna vecka och börjar först 10:30 vilket är så skönt. Ikväll vill jag egentligen bara fortsätta kolla Black Mirror och ta det lugnt hemma haha. Men bio hade också varit kul!

TISDAG

Inget planerat för dagen mer än jobb och sen träning på kvällen! Hoppas på att denna snöstorm ska lugna sig någon gång snaaart... Vill hellre ha blå himmel och snö, detta slaskväder suger.

ONSDAG

Idag är det en längre arbetsdag som gäller. Sen på kvällen ska vi hem till min syster på middag då det är hennes födelsedag. Hon föreslog sushi vilket jag sa JA till, dock hatar resten av familjen sushi så tror inte det blir det haha...

TORSDAG

Torsdagen är här och jobb fram till 18:00 gäller. Sen blir det kanske afterwork på kvällen med några kompisar på Pipes. Musikquiz och något glas vin låter oerhört lockande! Michelle (min kusin) och hennes vovve Willow kommer även på kvällen, weeeeey!

FREDAG

Friday, I love you. Idag kommer mina föräldrar och släpper av Daisy hos oss då vi ska vara hundvakter över helgen. Yay <3 Planen för kvällen är väl eventuellt bio tror jag då jag ännu inte sett Fifty Shadesssss.

LÖRDAG & SÖNDAG

Helgen kommer bestå av Jönköpingsguidande för Michelle haha ;-) EP ska spela innebandycup på lördagen med hans jobbkompisar - om vi orkar åka och kolla på det tro. Hmmm... Vi får helt enkelt se vad vi hittar på. 

  • 24h

Gillar

Kommentarer