WEEK 9

V  E  C  K  A  N I O

New week is up och vi går in i mars månad denna veckan. Min födelsedagsmånad också, yaaay! Denna veckan är relativt ordinär, lite roliga grejer till slutet av veckan i alla fall. Jag tänker mig en lugn vecka med fokus på att bara chilla haha, och jobba lite med videoredigering + plugg. Jag har ju börjat läsa om Fifty Shades of Grey med (efter bion i lördags), så lär ju läsa en stooor del av kvällarna denna veckan.

MÅNDAG

Vanlig arbetsdag står på schemat fram till 17:00. Daisy åker hem idag med :'( That's pretty sad, lägenheten blir så tom utan henne. Känner verkligen en stor saknad efter att ha hund hemma, men det får bli till framtiden! After Effects-plugg ska jag också försöka klämma in under kvällskvisten.

TISDAG

Jobb på dagen och sen jobb med videoredigering på kvällen. Ska skicka över en färdig film på onsdagen så vill försöka bli klar redan nu på kvällen.

ONSDAG

Sista dagen på februari månad idag. Det är ju skottår i år??? *EDIT Hahaha, skoja.... är helt ute och cyklar. Det är INTE skottår. Skotttår är ju när det är 29 februari på året, inte 28 februari??? Stort tack till @dominiquelussenburg som fick mig att inse detta, jag är helt snurrig idag <3

Jag och EP funderar på att dra på en liten middag i stan då det är Restaurangveckan i Jönköping den kommande veckan. Jag tackar inte nej för lite vardagslyx! En tvårättersmeny på något nytt ställe låter oerhört lockande.

TORSDAG

Arbetsdag som gäller fram till 17:00, sen blir det kanske musikquiz på Pipes med ett par kompisar. Nu ska det VINNAS och sjungas och ägas sönder ;-) Om detta inte sker blir det i stället fotbollskväll eller middag ute med Epan. Oavsett blir det superbraaaa. 

FREDAG

FINALLY FRIDAY. Jag slutar tidigt, vid 15:00. Planen för idag är datenight med EP på något nytt ställe som vi ännu inte testat. Jag är lite sugen på seafood, typ grillad fisk eller något liknande. Sen vet jag inte riktigt vad kvällen har att erbjuda, jag tackar inte nej till utgång i alla fall haha!

LÖRDAG & SÖNDAG

Jag hoppas på utgång på lördagen då Anders Bagge spelar på Sliver haha, och jag ÄLSKAR ju Bagge. Om ni inte visste; Jag har Anders Bagge på bild inuti min studentmössa haha. Största stalkervarningen.

På söndag blir det en lugn dag med brunch och soffhäng i lägenheten tänker jag mig. Pannkakor var ruggigt längesen man åt! 

  • 24h

Gillar

Kommentarer

wolfs
wolfs,

Åh vilken fin blogg du har 😍😍

nouw.com/wolfs
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Hade inte heller nån aning om att det var skottår haha! Hoppas ni får till lite mysigt vardagslyx av nått slag 😍 Kramis!
nouw.com/vägentillfriheten
quassdorf
quassdorf,

Hahaha och så visade det sig inte vara det, jag fick det lite om bakhuvudet :') Måndagssnurrig, jag var helt säker på att 28 februari innebar skottår - men det är ju 29 februari som gäller haha!

nouw.com/quassdorf
dominiquelussenburg
dominiquelussenburg,
Skottår är det väl ändå inte..? 🤔
nouw.com/dominiquelussenburg
quassdorf
quassdorf,

Haha men gud! Måndagstrött och snurrig :') Var helt säker på att det var tvärtom, att när det bara går till 28 februari så är det skottår, men det är ju 29 februari haha...

nouw.com/quassdorf