WEEK17

17thWEEK

Haha, shit vad sliten man var igår. Spenderade more or less hela dagen i vardagsrummet med en filt och tyckte aningen synd om mig själv (vilket inte alls var rättfärdigat). Sen på kvällen när jag började känna mig mänsklig igen jobbade jag en del (men hann inte med allt jag ville hinna med dock....).Vi rullar in på vecka 17 och sista hela veckan i april, snart är maj här vilket innebär sommarrrr, långpromenader och festivaler. Mums.

MÅNDAG

Jobb mellan 8-18 sen hem för att vila upp mig då jag var uppe rätt sent inatt med videoredigering. Tänker jobba lite med min hemsida och redigera lite gamla bilder. Försöker atm hitta min redigeringsstil inför sommarens bröllop/baler/events som jag ska fotografera, har nog lokaliserat rätt men vill testa lite till!

TISDAG

Jobb mellan 8-18 och på kvällen ska jag försöka hinna med att deklarera då jag skjuter fram det hela tiden haha. Måste ta tag i det!

ONSDAG

Jobbbbbb, all day fram till 18:00. Sen blir det jobb hemifrån med QREATIVE har jag tänkt. Ett inlägg med tips på "Den bästa kameran för de bästa Instagram-bilderna" ploppar upp här i bloggen, missa inte!

TORSDAG

Torsdag och jooooooobbb (snart är dessa långa jobbdagar över som tur är), därefter musikquiz på kvällen med ett par vänner på Pipes. Mysigt!

FREDAG

Friday I've missed you. Slutar vid 18:00 för att dra mig hemåt och ta ett glas vin på balkongen (då jag inte fick göra det förra fredagen då mitt tåg blev asförsenat). Jag vill också försöka hinna med att cykla in min nya cykel! 

LÖRDAG & SÖNDAG

Helgen kommer att spenderas med jobb hela lördagen, sen har vi inte fastställt några planer för kvällen - spontant är ju bäst. Söndagen blir brunch och megachill-mode förhoppningsvis hemma på balkongen (om vädret tillåter det).

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229