WEEK23

VECKA 23

Hello week 23! Ny vecka, nya tag. Efter en supertrevlig helg i Göteborg är jag nu hemma igen för att gå tillbaka till vardagen. Ni ska få ett sammanfattande inlägg om Summerburst under morgondagen, just nu är jag fortfarande rätt sliten men ska nog vara åter på fötter ikväll :-)

MÅNDAG

Jobb 8-17, sen ska jag hem och redigera heeela kvällen då jag har två projekt som jag ska försöka bli klar med helt idag. Kom igång en del igår men var rätt sliten så somnade efter ett tag.

TISDAG

Jobb all day, sen blir det nog att hitta på något som t.ex. äta ute eller gå på bio. Bio kanske? Är en del filmer som går nu som man borde kika på. Vi får se!

ONSDAG

Sveriges nationaldag! Which means = LEDIGHET. Har ingen aning om vad man ska hitta på. Jag är lite sugen på att besöka Visingsö... Hmmmmm.

TORSDAG

Torsdag och jobb igen. Sen kanske lite tennis efteråt och uppdatering av min hemsida. Jag måste även färdigställa ett par bröllopsbilder som ska skickas till kund!

FREDAG

Fredag <3 Jobb fram till 17, sen har jag inget annat planerat. En hemmakväll/myskväll hade varit übernice

LÖRDAG & SÖNDAG

Helgen kommer att spenderas en stor del med mitt företag. Jag har mycket som måste göras/uppdateras/färdigställas så blir nog en hel helg hemma med massa kul jobb! Wiiie. 

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
SÅ fin! Ha en underbar vecka! Kram
nouw.com/emmaengstrom