WEEK25

Red pants = best pants

VECKA 25

Vecka 25 är här och jag går på semester på torsdag! Wooooho. Taggataggatagga. Att vakna varje dag och inte riktigt veta vad man ska hitta på - i tre veckor sträck. Aaah. Spontanitetens liv.

MÅNDAG

Jobb all day, sen hem för att redigera all night! Har två projekt som ska vara klara till morgondagen så blir en helkväll framför datorn. Det brukar dock innebära inköp av godispåse vilket känns lockande ;-)

TISDAG

Jobb 8-17, därefter blir det eventuellt hem till Grimsås för att hämta en kamera jag glömde i helgen. Klantigt av mig... Och så dumt när jag behöver just den kameran till ett projekt på jobbet.

ONSDAG

Jobbjobbjobb på dagen sent in på kvällen (ända till 19:30). Därefter hem för att sova <3 Kommer vara en hektisk vecka på jobbet då jag ska hinna med ALLT innan semestern. Haha stressss. Men det löser sig!

TORSDAG

SEMESTER HERE I COME! Jobb fram till 17:00 sen hemåt för att fira semester med käk ute tillsammans med min andra halva. Iiiiihi yay. Såhär pepp på ledighet har jag nog aldrig varit haha!

FREDAG

Fredag! Midsommarafton hello you. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag ska ju med ett tåg så tidigt om 08:00 på lördagen så funderar på att stanna hemma och bara chillaaa. Packa i lugn och ro, existera. Bara vara. Känns så lockande!

LÖRDAG & SÖNDAG

Halmstad får besök av oss i helgen! På lördagen åker vi ner för att festa till det lite under midsommardagen. Kommer säkerligen bli mys! På söndagen drar vi hemåt igen (utan någon måndagsångest) för att bara ha det gött. Sommaren är ju äntligen här <3
  • 24h

Gillar

Kommentarer