WEEK29 | BACK TO WORK

VECKA 29

I'm back at work! Shit vad tiden gått fort. Dessa tre semesterveckor har varit som balsam för själen, ünderbart. Vi har ju 1 vecka ledigt om ungefär två veckor så lite semester kvar har jag allt. Efter den veckan är det bara cirkus 1-2 veckor innan studierna börjar. Taggad! Men nu kommer planerna för denna veckan:

MÅNDAG

Jobb 8-17, och idag gäller det att komma ikapp allting som jag missat haha. Bl.a. gå igenom min översvämmade mail... På kvällen blir det ev. middag ute för att dämpa ångesten över att semestern är över. Annars blir det bara hemmakväll i lägenheten!

TISDAG

Ännu en arbetsdag och här behöver jag också komma ikapp så gott det går. På kvällen kommer Eriks faster på besök för att klippa hans långa, långa hår. Då ska vi laga god middag och ha det trevligt!

ONSDAG

Onsdag och jobb. That's it. Kommer även jobba på kvällen hemma med företaget. Är mitt uppe i ett ombildande till aktiebolag så nu är det lite hektiskt, men kul!

TORSDAG

8-17 jobb. Efter jobbet blir det förmodligen lite Afterwork av något slag med volleyboll på stranden eller restauranghäng i stan!

FREDAG

Fredag! Jobb till 17:00 och så blir det KANSKE till Tylösand eller så stannar vi hemma en natt till och åker först på lördagen.

LÖRDAG & SÖNDAG

Till helgen är det vecka 29 i Tylösand som gäller. Då spelar Du&Jag där nämligen, och dom två gubbarna är ju allt för härliga att dagsfesta med så det vill vi inte missa. Förmodligen slutar det med att vi åker ner först på lördagen då vi båda slutar så sent på fredagen, men vi får se hur det tillslut blir!

På söndagen räknar jag med bakishäng hela, hela, hela dagen haha.

  • 24h

Gillar

Kommentarer