WEEK30 | EN TRÖTTARE MÅNDAG

VECKA 30

Vecka 30 what's up. Nu har vi landat på mitten av sommaren, fyfarao vad tiden går fort! Jag är dock lite småpeppad på att denna arbetsvecka ska ta slut då jag har roliga planer till helgen men också semester under vecka 31. Denna vecka kommer mestadels innehålla jobb, men ska försöka få in något kul på någon kvällskvist så att man inte blir allt för hängig.

Idag är jag tröttare än vanligt då vi var ute hela helgen i Halmstad - ni får ett inlägg l8er on kring det. Tvådagarsbakis känns det som att jag är haha...

MÅNDAG

Jobb 8-17. Vi har ju Daisy hos oss i veckan så blir att jag åker hem på lunchen och går ut med henne <3 Wiiiih älskar att ha henne hos oss. Min bebis! Under kvällen ska vi städa hemma i lägenheten samt åka till A6 för att hitta en kyldyna för hundar!

TISDAG

Workworkwork. Sen på kvällskvista tänker jag mig en lång promenad med Daisy vid vattnet här i Jönkan. Ska försöka hitta en plats där hundar får bada så kan hon kanske svalka ner sig. Jag kan nog också tänka mig bada faktiskt!

ONSDAG

Onsdag och jobb fram till 17:00. Därefter vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på. Förmodligen blir det en lugn hemmakväll då vi behöver fler sådana i vårt liv haha, är så hektiskt annars hela tiden!

TORSDAG

Jobbjobbjobb är planen för dagen. Sen när jag kommer hem kanske lite god mat och serier ute på balkongen kan vara av alternativ?

FREDAG

Fredag! Jobb fram till klockan 17, sen kan jag tänka mig att gå på bio! Det var huuur länge sedan som helst. Jag ska även försöka hinna packa inför kvällens bravader.

LÖRDAG & SÖNDAG

Min helg skall spenderas i Smögen på Amaze Festival där bl.a. Vigiland (<3!!!!) och Steve Angello spelar. Jag och 5 tjejer till åker upp på lördagsmorgonen för att checka in i vår stuga och därefter bara ha det überskoj i solsken och vackra Smögen! Är supertaggad.

På söndagen har jag och EP diskuterat kring om vi kanske ska stanna över en natt i Smögen och att han då tar tåg/buss upp. Vi får dock se hur det blir! Annars åker nog även jag hemåt och slappar i soffan med en bakfylla ;-) Hehe!

  • 24h

Gillar

Kommentarer