WINTER WONDERLAND

Good, good morning tuesday.

Idag känns som en bra dag. Träningsvärk i armarna efter gårdagens träning, men energin är ändå på topp och humöret ovanligt glatt. Jag jobbar ju idag, men sen är jag ju ledig imorgon (<3) - vilket förmodligen är en stor anledning till varför jag är aningen gladare idag haha.

Bilderna ovan är från min gamla hemstad ifrån helgen då vi sov hemma hos mina föräldrar efter det goda julbordet (läs det inlägget HÄR). Vitt och täckt av snö - hur mysigt som helst. Vi tog en liten promenad med vår älskade vovve Daisy vilket alltid är trevligt. Jag håller i alla fall hårt i tummarna för att vädret skall vara densamma nu tills julafton så att landskapet utanför fönstret är vitt - så som en jul ska vara!

Gårkvällen spenderades med en del videoredigering hemma i soffan med en stor kopp te i handen (idyll!). Ikväll blir det en lugn hemmakväll med lite mer videoredigering, lite design av mitt företags hemsida och lite planering av blogginlägg för denna veckan. Imorgon har jag ju, som tidigare sagt i andra inlägg, planerat in ögonbrynsformning på Lith&Co och lite julklappshandel.

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
åh så fina bilder!
nouw.com/emellie_larsso
quassdorf
quassdorf,